Štrok Zoran zvani Zoki - Gitara + vocal

Dolazi iz Evropske unije i bendu daje jedan proeuropski štih sa primjesom Balkana . Jedan je od osnivača grupe Albatros koja je žarila i palila po veselicama tijekom devedesetih. Rodom je iz Desinića . Fantastično pjeva back-vokale. Zadužen je za gaže po EU .

Cipan Krešimir zvani Krešo - gitara + vocal

Dolazi iz Huma na Sutli . Najbolji gitarista u lijepoj našoj. Već godinama ima istog Fender Telekastera , od kojeg se ne odvaja. Od glazbe sluša isključivo country i rock. Mana mu je je sto uvijek zakasni na utovar i istovar opreme. Da ga nema , trebalo bi ga smisliti.

DAVOR - Vocal + KLAVIJATURE

Dolazi iz KRAPINE . To trebate čuti da bi doživjeli. Glazbom se profesionalno bavi od godine 1990. Profesionalac na klavijaturama.Privatnik sa puno love. Voli sve kaj se da pojesti i popiti .

Blaž Tepeš - Bubanj

Dolazi iz Evropske unije. Nakon dugogodišnjeg treniranja, konačno je stekao sve preduvjete za sviranje u Crnom Ribaru. Svirao u nekada poznatom sastavu "Plamen", te redoviti zabavnjak, na našim terasama uz more. Obožava blues,rock.jazz .Kaj više reći , majstor je majstor .

Siniša Herceg zvani Sioux - Bass gitara

Dolazi iz Huma na Sutli , Nas čovjek za odabir repertoara , slaganje setova i organizaciju besplatnih svirki . Promjenio mnogo baseva i zaustavio se na Fennder Jazz bassu Marcus Milera . Voli kremenadle sa žara i pivu , a najviše čubanac od Cezariusa . Od glazbe sluša country , rock itd..

Kristjan Golub - solo gitara

Dolazi iz Pregrade . Nakon dugogodišnjeg treniranja,molbi, itd.. ubacili smo ga u bend. Obožava žesticu,rock.Kaj više reći , majstor na solo gitari .